Rolgordijnen binnen 48 uur geleverd

by rj.

We hebben de snelheid van onze levertijden nog verder aangescherpt. Onze medewerkers op de rolgordijnen-afdeling zijn inmiddels zo goed op elkaar ingespeeld dat we uw bestellingen nu nog sneller voor u op maat kunnen maken dan voorheen.

Voortaan zullen we de bestellingen voor op maat gemaakte rolgordijnen binnen 48 uur bij u bezorgen. Alleen bestellingen gedaan op vrijdagmiddag of zaterdag kunnen we niet razendsnel op maat maken. Op maandag gaan de weekend bestellingen bij ons in productie, zodat u niet langer hoeft te wachten dan tot het dinsdag is.

Verduisterende rolgordijnen of licht doorlatende rolgordijnen speciaal voor u op maat gemaakt, niet meer binnen 5 dagen geleverd. Voortaan razendsnel binnen 48 uur bij u thuis.

Reacties zijn gesloten.