Groene webhosting

by rj.

Binnenkort introduceren we een nieuw product is ons assortiment. Groene rolgordijnen, maar dan niet alleen verkrijgbaar in de kleur groen. Rolgordijnen geproduceerd van gerecycled materiaal, ecologisch en duurzaam geproduceerde rolgordijnen dus.

Klimaat neutraal van begin tot eind. Van de vervaardiging van de grondstof tot en met de fabricage en de aflevering van het eindproduct bij u thuis. Alle schakels in het proces worden tegen het licht gehouden en kritisch beoordeeld.

Ter voorbereiding op de lancering van een nieuwe website speciaal voor deze ecologisch geproduceerde en duurzame rolgordijnen zijn we in zee gegaan met het klimaatneutraalste datacenter van Nederland voor de hosting van onze website.

Binnenkort vertellen we u meer over onze groene rolgordijnen.

Reacties zijn gesloten.