Afmetingen Lees onze meetinstructies.
  1. cm (max. 300.00cm)
  2. cm (max. 300.00cm)
Verduisterende stof basic – Trend
Verduisterende stof basic – Pastel
Verduisterende stof basic – Colors
Bent u op zoek naar semi-verduisterende kleuren?
Kleur set In welke kleur wenst u het rolgordijnsysteem?
  • Rolgordijn set wit
  • Rolgordijn set grijs
  • Rolgordijn set zwart
Bijgeleverde onderdelen De standaard bijgeleverde Motion oplader en de Motion afstandbediening.
Oplaadpunt Aan welke zijde wenst u het oplaadpunt in uw rolgordijn?
Draadloze Bridge

Motion Blinds WI-FI bridge
+ € 75,00

Wenst u een Motion Blinds wireless bridge bij uw elektrische rolgordijn?
De Motion wi-fi bridge helpt bij de slimme app bediening op uw mobiele telefoon of tablet.

Uitvoering

Contra rollend?
Ieder rolgordijn wordt standaard rollend geleverd, de stof is dan het dichtst bij het glas. Bij uitstekende deurkruken, hengsels of andere obstakels is het aan te bevelen het rolgordijn contra-rollend te bestellen.

Montage

Montage?
Bent u van plan uw rolgordijn aan het plafond of aan de wand te monteren?
Deze vraag heeft betrekking op hoe wij het oplaadpunt voor u plaatsen in de rolgordijnbuis.

BSL rolgordijn voor u op maat gemaakt met een MOTION CM-03 motor.

Een rolgordijn met een elektrische motor dat bestond al even, maar tegenwoordig wordt de motoren steeds slimmer. Je kan het het aanpassen aan je dagelijkse ritmes. Maar ook invloeden vanuit de directe omgeving, zoals  temperatuur en zonlicht kan zorgen dat je raambekleding zorgt voor een aangenaam woon- en werkklimaat. Dit zorgt weer voor energiebesparingen, veiligheid en comfort.
De Motion CM-03 motor in combinate met de Motion CMD-01 Wi-Fi bridge kan dit allemaal!

Vandaar dat wij onze rolgordijnen voorzien met deze motor van Motion, welke een geintregeerde li-ion batterij heeft. U kunt de rolgordijnen eenvoudig met één druk op de knop bedienen met de bijgeleverde Motion CM-11 afstandbediening, of u trekt 1 x aan het kettingkoord om het rolgordijn op- of neer te sturen. Maar, . . . heeft u ook de Motion CMD-01 Wi-Fi bridge in huis, dan kunt u overal ter wereld de rolgordijnen bedienen via de Motion-app.


Motion CM-03 motor met oplaadbare li-ion batterij

Deze motor zit geheel verborgen in de rolgordijnbuis, alleen de motorkop is zichtbaar waar ook de aansluiting voor de oplader aanwezig is. Bij normaal gebruik zal de li-ion batterij 3 a 4  x per jaar opgeladen moeten worden.

HET GEMAK VAN ONZE ROLGORDIJNEN MET MOTION MOTOREN
Ons rolgordijn aangedreven door Motion CM-03 motor werkt in een handomdraai. Stroomkabels zijn niet nodig voor installatie, de geïntegreerde li-ion batterijmotor is kabelvrij en via een USB-micro oplaadbaar. Ons rolgordijn worden compleet geleverd met USB oplaadkabel van 3 meter en de Motion CM-11 afstandbediening. Uiteraard hebben wij de Motion CM-03 motor voor u al opgeladen en afgesteld op de door u opgegeven hoogte maat.

VERBIND JOUW SLIMME WONING
Motion motoren kunnen eenvoudig onderdeel worden van jouw smart home ecosysteem en samenwerken met andere apparaten zoals de verlichting en het weerstation. Is je huis nog niet slim? De Motion Wi-Fi bridge CMD-01 of de Motion Wi-Fi Hub CM-20 zijn de perfecte stap op weg naar een slimmer huis.

 

GOOGLE, ALEXA EN SMARTTHINGS
Motion motoren werkt ook samen met andere smart home assistenten zoals Google, Alexa, SmartThings en IFTTT. Hiervoor is de Motion Wi-Fi Bridge of de Motion Wi-Fi Hub nodig, die een wereld aan connectiviteitsopties opent met derden, evenals het gebruik van de Motion smartphone-app.

NEEM CONTROLE OVER JOUW HUIS
De Motion app biedt eindeloze mogelijkheden om slimme raambekleding op het ritme van je dagelijkse leven te laten bewegen. Waar je ook bent, je hebt altijd de controle over de zonwering in jouw huis. De smartphone app, die beschikbaar is voor iOS en Android, kan alleen worden gebruikt na installatie van de Motion Wi-Fi Bridge od de Motion Wi-Fi hub.

DOWNLOAD HIER UW APP