Soft tones
Stones
Colors
Afmetingen Lees onze meetinstructies.
  1. cm
  2. cm
Onderlat Welke kleur onderlat wenst u onderaan het rolgordijn doek?
  • Rolgordijn onderlat wit
  • Rolgordijn onderlat grijs
  • Rolgordijn onderlat zwart
Oplaadpunt Aan welke zijde wenst u het oplaadpunt in uw rolgordijn?
Afstandsbediening Wenst u een 5-kanaals afstandsbediening bij uw rolgordijn?
Uitvoering

Contra rollend?
Ieder rolgordijn wordt standaard rollend geleverd, de stof is dan het dichtst bij het glas. Bij uitstekende deurkruken, hengsels of andere obstakels is het aan te bevelen het rolgordijn contra-rollend te bestellen.

Elektrisch bedienbare rolgordijnen half lichtdoorlatend op maat gemaakt

Moderne elektrische rolgordijnen op maat gemaakt en op afstand te bedienen. Voortaan hoeft u niet meer op te staan van de bank of uit de relaxte stoel. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de elektrische rolgordijnen laten openen of sluiten.

Met de juiste app of ‘bridge’ kunt u al uw elektrische rolgordijnen net zo eenvoudig via slimme applicaties vanaf uw smartphone of tablet bedienen.

Geïntegreerde accumotor
De in de rolgordijnbuis geïntegreerde accumotor is fluisterstil. De motor werkt op een oplaadbare accu. Hierdoor heeft u geen vast oplaadpunt meer nodig om het rolgordijn continu van stroom te voorzien en elektronisch te bedienen.

De draadloze elektronische motor met interne DC 12 Volt Li-ion accu, eenvoudig opladen door middel van een Somfy adapter. Door de ingebouwde ontvanger is het rolgordijn te bedienen met de standaard bijgeleverde handzender. Vrij programmeerbaar zijn de boven- en onderpositie en eventueel een tussenstand.


Bestuur je rolgordijnen in huis met je smartphone, tablet of desktop computer via de app of webapp. De app werkt met jouw iPad, iPhone of Android tablet of smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bedien draadloos je zonwering of rolluiken of laat ze automatisch zakken door deze te koppelen met een zonnesensor. Het werkt als centraal domotica systeem feilloos samen met draadloze huisautomatisering oplossingen van onder andere KlikAanKlikUit, Wattcher, Foscam, Somfy, Elero en nog veel meer.

Moderne semi-verduisterende kleuren
Onze rolgordijnen zijn semi-verduisterend verkrijgbaar in de nieuwste moderne kleuren. Of u nu rolgordijnen lichtdoorlatend, standaard of bijzonder rolgordijn als raambekleding zoekt, we bieden project kwaliteit voor lage bouwmarkt prijzen. De speciaal voor u op maat gemaakte rolgordijnen zijn gemakkelijk te monteren.

We hebben onze snelle levertijd gecombineerd met een ongekende prijs en kwaliteit verhouding. De hoge kwaliteit rolgordijnen worden razendsnel door de pakket dienst van TransMission bij u thuis bezorgd.

  • De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Geringe kleurafwijkingen en optische verschillen zijn voorbehouden.

Maximale breedte en hoogte
De standaard hoogte van onze verduisterende rolgordijnen is 185cm. Indien de stof draaibaar is, kunnen ook rolgordijnen hoger dan 185cm geleverd worden. De maximale breedte wordt dan 185cm.

Grote afmetingen rolgordijnen

Bent u op zoek naar een elektrisch bedienbaar rolgordijn breder dan 300 cm, neemt u dan contact met ons op. Dan zoeken we voor u de meest geschikte motor en bedieningssysteem dat het best bij u en uw behoeften past.